Aventura en moviment Viatges-Quads
Mobilitat i Logistica Altres serveis 4x4 Galeria de fotos de quads

Excursions en quads de lloguer

Voleu anar una hora en quad?, dues? tres? quatre?, un dia?, un cap de setmana?... Vosaltres decidiu que voleu fer. Posem a la vostra disposició diferents rutes i vosaltres trieu la excursió en quad que desitgeu. En funció del nivell, experiència, paisatges, etc.
Per particulars i empreses, en dies festius o laborals.
Qdequad's ofereix un tracte a mida i personalitzat. Fem sortides a partir de dues persones. El nostre client es variat. Des de el que només busca un experiència nova, al que vol aprendre, evolucionar i repetir amb nosaltres diferents sortides i excursions amb els nostres quads.
Abans de l'excursió en quads fa una descripció del quadstrong, una explicació del seu funcionament, uns consells de conducció i un resum de l'itinerari.

Tipus Excursions:
  • 1 HORA: Divertida pressa de contacte amb els Quad atv. Veureu lo fàcils que son de conduir aquests vehicles.
  • 2 HORES: Sortida en Quad atv, divertida pressa de contacte amb aquest vehicles, per paisatges naturals privilegiats, amb el màxim respecte per la natura i el medi rural. Quedareu sorpresos de lo divertits i fàcils que son de conduir aquest vehicles per la muntanya.
  • 3 HORES: Sortida llarga en Quad atv, amb mes dificultat 4x4 si el nivell de pilotatge dels participants aixì ho permet. Farem una parada per esmorzar.
  • A MIDA: Sortides a la vostre mida, tot el dia, cap de setmana, etc.. vosaltres poseu el límit.


Peu
Qdequads - Rutes en quads - excursions en quad - lloguer de quads - transport de quads - Rutes en quads per tot Catalunya - Viatges en quads a diferents païssos